Babagan Kita

Babagan Kita

Guangzhou Zeno Electronics Co., Ltd.

We areperusahaan sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan peralatan periferal audio visual. Kita kalebu R&D, teknologi, produksi, kualitas, pemasaran, layanan purna jual lan departemen liyane kanthi atusan karyawan. Kita wis dadi produsen profesional ing industri peralatan audio-visual peripheral liwat pirang-pirang taun kerja keras, staf sing apik banget lan investasi ing peralatan produksi canggih, Nawakake rega sing kompetitif nggunakake tren lan teknologi paling anyar sing digabung karo produk bermutu tinggi, kita wis bisa ngontrol kabeh rantai teknologi: diwiwiti saka pabrikan produk. Kabeh produk liwat fase pangujian lan pangembangan produk sing ketat, sadurunge ditawakake didol. lan njaga standar paling dhuwur kanggo produksi lan lingkungan kerja. Umpan balik pelanggan babagan produk diwenehake langsung menyang Kita kanggo perbaikan produk mbesuk.

tornoto

Kitaproduk utama yaiku Kurung TV, kurung proyektor, krenjang desktop, kreta seluler konferensi video, solusi kantor ergo. lan perangkat keras liyane sing gegandhengan. Merek kita wis dadi merek terkenal ing industri. Ing babagan penjualan, ing bisa dipérang dadi sales domestik lan ekspor.

Duweke dhewetim desain, kemasan klien khusus, nemokake kebutuhan pelanggan kanthi cepet lan akurat, wis nggawe lan nyebarake solusi pemasangan berkualitas tinggi kanggo TV. Cara iki ngilangi biaya tengah utawa grosir, sing ngidini kita ngirit tabungan marang para pelanggan. lan kita uga adol menyang pengecer online gedhe kaya Amazon lan Walmart.

Kita pengin sampeyan seneng peralatan anyar sanalika bisa tanpa biaya tambahan, lan cara liya kanggo ujar, "Matur Nuwun!". Matur nuwun kanthi sanget dhukungan, lan kita bakal terus ngupayakake cara kanggo menehi tabungan tambahan kanggo para tamu sing dihargai. Ayo ngerti carane peralatan anyar sampeyan bisa digunakake!

256637-1P52R2054329

Penjualan domestik:

Kita duwe puluhan agen provinsi lan distributor ing saindenging China, mula saluran distribusi domestik sing diwasa lan stabil wis digawe.

Kita nyadari jangkauan lengkap jaringan online lan offline sing gumantung karo platform e-commerce Internet sing kuat ing ngendi kita aktif kerja bareng karo perusahaan e-commerce domestik sing misuwur kayata JD.com, Tmall, Taobao, Suning lan Pinduodu

Pengin kerja sama kita?