Langit-langit TV LCD sing bisa disetel kanggo TV layar datar 32-70 inci

Langit-langit TV LCD sing bisa disetel kanggo TV layar datar 32-70 inci

Katrangan singkat:

Model No..: KLC-T70-15

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

MOQ:  0

TV Ceiling Mount Bracket sing bisa disetel, Miring TV Wall Mount Bracket Cocog LCD LCD TV 32-70 Inci, Tilt Telescoping Dhuwur sing Bisa disetel lan Putar, nganti 150 Lbs, Ireng

Kompatibel VESA: Cocog karo merek liyane kayata TCL, Hisense, Samsung, Sony, LG, Sharp, Vizio, Haier, Toshiba, Sharp, Element, Xiaomi LCD, LED, lan layar datar Plasma nganti 70 ″ kanthi 200 × 200, 300 × 200, 300 × 300, 400 × 200, 400 × 400, 600 × 400 (mm) pola pemasangan.

Kurung plafon sing bisa disetel bisa digunakake kanthi langit-langit sing rata, kubah, utawa miring, lan kit langit-langit dilengkapi kit hardware universal.


Detail Produk

Aplikasi: 

● Plafon plafon premium kanggo plafon sing paling akeh yaiku tembok horisontal, vertikal utawa condhong kanthi sampurna. Ngirit ruangan lan nambah fungsi televisi sampeyan. Gunakake ing omah, bioskop, bisnis, sekolah, rumah sakit, lobi, hotel, pabrik pabrikan, lini produksi lsp.

● Desain Gerak Panjang Jangkauan Panjang: Nawakake kisaran dhuwur sing bisa disetel saka 717mm nganti 1584mm kanggo nyukupi kebutuhan ndeleng sing beda-beda. Rentang putar kiwa-tengen + -30 ° lan miring 5 derajat lan mudhun nganti 15 derajat, ngredhakake lemes lan punggung galur

● TUGAS HEBAT: Kelas komersial kanthi baja kekuatan tinggi lan krenjang panel gedhe kanthi kapasitas 150 lbs.

● Instalasi Gampang: Sambungan sing gampang kanggo kabeh jinis langit-langit. Bolongan manajemen kabel ing piring krenjang mesthekake yen sampeyan gampang ngakses kabel lan port.

 

Spesifikasi:

Bahan Produk: Steel Rolled Cold

Bobot net 4,16kgs

Bobot kasar 5.5kgs

Pengepakan: Kothak warna hadiah individu, ukuran kothak warna hadiah: 70.5 * 23 * 7cm

Jeneng merek: kustomisasi  

Wektu timbal: udakara 15 dina

 

Spesifikasi rinci KLC-T70-15:

GAYA: KLC-T70-15
VESA 100X100 ~ 600x400mm
Cocog: 32 ″ -70 ″
Kapasitas Beban: 68,2kg (150Ibs)
Bahan: Baja Gulung Kadhemen
Werna: Ireng
Ngiringake + 15 ° / -5 °
Putar: Putar: ± 30 °
Dawa ditarik: 717mm-1584mm
Kothak Batin: 70,5 * 23 * 7cm
Bobot Bersih: 4,16kg
Bobot Bruto: 5,5kg
Pcs / Karton 1 pcs
Kothak njaba: 76 * 29,5 * 13 cm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •