Kabar

Kabar

  • What are the types of mobile TV brackets?

    Apa jinis braket TV seluler?

    Stand TV seluler minangka stand TV sing relatif umum. Ing gesang kita, TV ora bisa dipisahake. Nalika kita bosen, kita gumantung ing TV kanggo wektu luang. Yen ana tamu ing omah, saliyane ngombe teh kanggo tamu Kajaba iku, televisi uga dibutuhake. Televisi bisa mbantu kita nglampahi wektu. The...
    Waca liyane
  • gas spring dual monitor braket layar

    Apa ana syarat kanggo tampilan layar monitor? Sawise nyopot pangkalan asli monitor, bobote kudu ana ing jangkoan bantalan beban. Monitor kudu standar VESA, lan ukuran bolongan sekrup seragam ing standar internasional (biasane M4).
    Waca liyane
  • Kréta lantai TV nyekeli layar ganda

    Krenjang layar dobel sing ngemot beban iki dirancang nganggo ponsel lempitan sing unik lan sampurna. tv lantai stand, mobile TV cart stand Iku lempitan mbukak-prewangan, nyimpen lan transports, wangun nyedhot teknologi welding lan siji-potongan materi, kolom pindho abot, karo struktur pin kunci, kang c...
    Waca liyane
  • 2020 Spring HongKong Show

    Zeno ing Hongkong Spring Electronics Fair, sing dianakake dening Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong. Kita minangka perusahaan sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan peralatan periferal audio-visual. Kita kalebu R&D, teknologi, produksi, kualitas, pemasaran, layanan sawise-sale lan liyane ...
    Waca liyane
  • Canton Fair 2020 (Oktober, Autumn) - Pameran Impor lan Ekspor China kaping 126 2020

    Kurang panuku teka lan volume tawaran nolak ing Canton Fair musim gugur taun iki, acara perdagangan kaping pindho saben taun paling gedhe ing China, nanging kedadeyan wiwit katon nalika China lan AS nyedhaki mungkasi perang dagang 18 wulan. Salah sawijining sorotan ing pameran musim gugur yaiku kenaikan 40% ing pesenan saka S...
    Waca liyane
  • 2020 Hong Kong Electronics Fair 2019 (Edisi Musim Gugur)

    Hong Kong Electronics Fair 2019 (Autumn Edition) minangka pertunjukan sing apik banget. Pameran ing kene nampilake printing 3D, AI & vice recognition, AR, VR, produk audiovisual, otomotif lan elektronik ing kendaraan, aksesoris elektronik, game elektronik lan olahraga, layanan manufaktur elektronik, lan liyane ...
    Waca liyane