TV Flat Bracket Flat Panel Tilt Mount HT001 (14 ″ -42 ″)

TV Flat Bracket Flat Panel Tilt Mount HT001 (14 ″ -42 ″)

Katrangan singkat:

Model No..: HT001

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

MOQ:  0

Cocog paling 15 ″ nganti 42 panel Panel TV Flat.
Kapasitas beban: maksimal 40kg
Kepatuhan Vesa: 50 × 50/75 × 75/100 × 100/200 × 100 / 200x200mm
Gelar miring: 5 ′ nganti +15 ″
Konstruksi sing gampang lan gampang dipasang.
Diuji stres kanthi ketat kanggo njamin keamanan, keamanan, lan katenangan.
Selaras karo Standar VESA
Cepet lan gampang dipasang - kabeh hardware sing pas kanggo nginstal krenjang tembok iki.

Apa ing kothak
1 x TV Wall Mount Bracket Kanggo 15 ″ -42 ″ -HT-001


Detail Produk

Babagan barang iki

SAVE SPACE: Jaga TV sampeyan cedhak tembok kanggo ngirit ruangan. Pemasangan miring profil sing kurang apik nahan mburi TV mung 1. 2 ″ saka tembok kanthi tampilan rapi lan rapi.

SAFE TO USE: Konstruksi baja berkualitas tinggi njamin keamanan. Kurung TV sing dipasang ing tembok iki nduweni standar sing dhuwur. Wis dites kanggo nahan bobot 4 kali lipat mula sampeyan bisa yakin yen bakal ngemu bobot TV. Uga kasedhiya kanthi mekanisme ngunci kanthi rilis cepet sing gampang ngamanake TV ing tembok.

Pateni silau layar kanthi miring. Mekanisme kemiringan sing dianyarke ngidini sampeyan nyetel TV kanthi pucuk driji. Gunakake tombol ketegangan oranye kanggo nyetel miring kanggo ukuran layar.

Instal kurang saka 20 menit mung 3 langkah. Kalebu template tembok kanggo ngebur tanpa kuatir. Wong sing wicaksana nate ujar "tetep gampang, bodho," lan kita ngrungokake. Sugeng rawuh.

Tingkat kapan wae - sanajan sawise instalasi! Hei, kita yakin bisa nggayuh kaloro. Narik senar supaya sampeyan mbusak TV & ngunci kanthi aman kanthi klik sing kepenak.

 

Spesifikasi rinci HT001:

GAYA: HT001
VESA: 310 * 260 mm
Cocog: 15 "-42"
Miring: -5 ° / + 15 °
Kapasitas Beban: 40 kg
Jarak menyang tembok: 50mm
Kothak Batin: 36,4 * 11,2 * 4,9cm
pcs / karton 20
Kothak njaba: 52 * 39 * 25.5cm

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •