Stand Replaced Universal kanggo TV Z500M

Stand Replaced Universal kanggo TV Z500M

Katrangan singkat:

Model No..: Z500M

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

MOQ:  0

Werna: Ireng

Jenis Mountinge: Stand Televisi

Jinis Gerakan: Putar

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

Ukuran TV: 32 Inci

Ukuran Kompatibel Minimal: 26 Inci

Piranti sing Kompatibel: Televisi


Detail Produk

Babagan barang iki

● [APLIKASI MULTIFUNCTIONAL] Ora mung TV ing ndhuwur meja, nanging uga monitor monitor. Paling cocog karo layar komputer nganggo VESA 75x75mm / 100x100mm / 200x200mm / 400x400mm. Nyingkirake cara nyusun buku kanthi kikuk kanggo nambah dhuwure sing nyaman. Kurung TV kanthi 2 kait kanggo fungsi nyetel dhuwur mbantu nyegah efek kesehatan kayata lemes, galur mripat, gulu, lan nyeri punggung. Tetep penak lan rampung maneh!

● [DESAIN MANUSIA] Kaki non-slip karet nglindhungi lemari klambi utawa papan kanggo hiburan saka goresan. Kaca tempered tugas berat lan bahan baja padhet nyedhiyakake keamanan lan stabilitas TV sampeyan. Sampeyan bisa ngatur sarang kabel kanthi kabel sing bisa disetel. Aja kuwatir tabletop liyane sing ora tumoto maneh!

● [CONVENIence AND MOBILITY] Ora prelu ngebor bolongan kanggo nglindhungi tembok saka karusakan. Iki grapyak banget kanggo umume penyewa sing manggon ing omah kontruksi, apartemen, utawa asrama. Sampeyan bisa nginstal dhewe sanajan bocah wadon sing alus. Basis tv iki bisa dirakit lan dibongkar kanthi gampang, supaya sampeyan bisa nggawa kanthi gampang nalika pindhah menyang omah anyar.

● [STABILITAS KANG KANDUNGAN KESELAMATAN & BASE KACA TEMPERED]: TV mount stand iki nambahake keamanan keamanan ekstra aman kanthi efektif ngalangi kacilakan TV. Yen ana bocah lan ingon-ingon ing omah, iku pilihan paling apik kanggo nglindhungi! Kaca tempered ireng menehi sentuhan tambahan kanggo sistem teater omah nalika nyedhiyakake keamanan lan stabilitas nalika nginstal piranti

● [DESAIN KOMPATIBILITAS] Stand TV Universal paling cocog 23 nganti 55 ″ LCD LCD kanthi VESA 75x75mm / 100x100mm / 100x200mm / 200x100mm / 200x200mm / 200x300m m / 200x400mm / 300x200mm / 300x300mm / 400x200mm / 400x300mm / 400x400mm, cocog karo merek TV kaya Samsung, LG, Sony, Vizio, Toshiba, Panasonic, Insignia, TCL, lsp.

Paket: TV Stand 1x, aksesoris instalasi 1 x

 

Spesifikasi rinci P4:

GAYA Z500M
VESA 400x400mm
Mathuk 26 ″ -32 ″
Ngiringake 0
Swivel 0
Rotasi 0
Kapasitas Muat 40kg / 88lbs
Jarak menyang tembok 520mm
Kothak Batin 48 * 25 * 5.8cm
pcs / karton 4,06KG
Kothak njaba 49 * 32 * 26.5cm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •