Rak Set-top Universal

Rak Set-top Universal

Katrangan singkat:

Model No..: Q08

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

MOQ:  0

Q08, Floating Wall Mounted Rak kanggo sistem hiburan omah njaga piranti lan peralatan sampeyan saka lemah. Kaca Tempered 5mm sing kandel ndhukung nganti 22 lbs, sampurna kanggo nyekel pamuter DVD, piranti streaming, konsol game sing luwih cilik, peralatan audio.


Detail Produk

Profil Tipis ngirit ruangan lan bisa digunakake kanthi layar datar tipis

Instalasi lan Majelis Sederhana kanthi instruksi lan kalebu hardware supaya rak sampeyan dipasang (Ora cocog kanggo dipasang kanggo ngatasi tembok!)

Nambah tampilan visual kanthi rak tembok profil sing ramping lan sampurna sing cocog kanggo persiyapan hiburan omah. Rak 14 "x 10" digawe saka kaca tempered sing kenceng kanthi kapasitas bobot 22 lbs. Biasane dipasang ing ngisor TV, rak ngambang iki dirancang kanggo nyekel pamuter DVD, piranti streaming, piranti game, peralatan audio, lan liya-liyane. Profil tipis bisa digunakake kanthi TV layar datar ultra-tipis.

 

KANGGO NGAPAK

Wenehi tampilan modern lan resik ing rak hiburan kanthi rak tembok sing ngambang. Dirancang supaya nyenengake lan kuat visual, produk iki bakal njaga peralatan sampeyan ing lokasi sing aman lan trep.

KACA TEMPERED

Lumahing kaca sing anggun katon apik banget lan bisa dicampur karo macem-macem pusat hiburan lan gaya dekorasi.

RUANGAN GAMPANG

Seneng perakitan lan instalasi sing sederhana kanthi kabeh hardware sing dibutuhake lan pandhuan langkah demi langkah kanggo nginstal unit rak sing ngambang kanthi cepet!

 

Spesifikasi:

1. Ndhukung maksimal 8KG ing saben rak

2. Siji Rak Kaca Tempered Gedhe (380 x 280mm x 5mm saben rak)

3. Kanggo Pemain DVD / Blu-Ray, Satelit / Kothak Kabel, Game Console, Hi-Fi lan Speaker Surround

4. Sistem Manajemen Kabel kanggo ndhelikake kabeh kabel sing ora tumoto

5. Gampang nggunakake manual pandhuan kanggo soyo tambah cepet lan gampang kanthi perlengkapan sing disedhiyakake

 

Spesifikasi rinci Q08:

GAYA: Q08
Ukuran Kaca 345x245mm
Cocog: Pamuter DVD universal
Kapasitas Beban: 10kg
Kekandelan: 4mm
Kothak Batin: 36.5 * 25.8 * 5cm
pcs / karton 10 pcs
Kothak njaba: 50 * 38 * 27.8cm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •