Tembok TV Universal Mount B27

Tembok TV Universal Mount B27

Katrangan singkat:

Model No..: B27

Jinis Pemasangan: Tembok Gunung

Jinis Gerakan: Ndandani

Merek: Kustomisasi Kasedhiya

Materi: SPCC

Ukuran TV: 42 Inci

Ukuran Kompatibel Minimal: 32 Inci

MOQ:  0

Piranti sing Kompatibel: Televisi


Detail Produk

Babagan barang iki

● B27, Pemasangan tv Low Profile Fixed, ukuran 14 ″ -42 ″ inci, sing nggawe konsumen bisa nginstal TV ing omah kanthi cepet. Para konsumen bisa gampang nggantungake LCD universal, tampilan LED ing piring tembok kanggo instalasi cepet. Uga para konsumen bisa geser layar ing njero piring tembok kanthi bebas supaya cocog karo sudut pandang layar horisontal sing beda.

● Desain profil rendah iki nggawe TV panel datar ultrathin sampeyan luwih cedhak karo tembok, mung jarak 34mm saka tembok. Instalasi lan pambongkaran sing gampang lan cepet nggawe kulawarga krasa luwih trep kanggo mindhah TV menyang posisi sing beda-beda, uga ngirit wektu rong protelon tinimbang dipasang ing tembok universal liyane.

● Kanthi akeh perangkat keras, perakitan minimal, lan instal sing cepet, TV bakal dipasang ing tembok kurang saka 30 menit.

● Apa ana sing ora dipikirake? Klik sistem keamanan kunci nggawe 'klik' sing marem nalika TV sampeyan aman ing tembok. Senar tarik cepet-cepet nerbitake TV supaya sampeyan bisa ngakses kabel kanthi gampang.

● Desain plate tembok sing jembar bisa digunakake nganggo kancing kayu 16 ″ & 24 ″. Pemasangan iki uga bisa dipasang ing tembok beton & blok beton sing diwutahake.

● Kompatibel karo kabeh merek TV utama kalebu TCL, Samsung, LG, Vizio, lan liya-liyane. Ing Echogear, kita duwe ahli TV sing siyap mbantu 7 dina seminggu.

 

Setel banjur lali. Sing paling penting ing pamasangan TV sing gampang.

Yen sampeyan butuh TV sing dipasang ing sawijining lokasi sing ora prelu putar utawa miring, iki minangka gunung sing cocog kanggo sampeyan.

Amarga ora prelu obah, profilé paling endhek, mula gunung iki biasane ora katon ing tembok. Kanca sampeyan bakal ngira yen bisa gaib nalika teka, kaya Wingardium Leviosa. Jenis mounting iki uga cocog karo pola VESA sing luwih akeh, nambah kompatibilitas karo merek TV kaya Samsung, Vizio, lan Sony.

Cedhak banget karo tembok kasebut duwe siji kekurangan, mula ora gampang ngakses kabel sampeyan. Untunge, kita duwe kabel narik supaya gampang mbukak kunci TV saka gunung, kanggo njupuk kabel sampeyan tanpa kudu ngilangi kabeh TV, ngirit wektu sampeyan. Lan kita kabeh ngerti manawa wektu iku dhuwit, dhuwit iku kuwasa, listrik iku pizza, lan pizza iku ilmu.

Amarga sing dipasang ora perlu dipindhah, iki uga minangka pilihan sing paling murah lan sing paling gampang dipasang.

 

Mangkene spesifikasi:

Kompatibilitas VESA: 100 × 100, 200 × 100, 200 × 200,

Anjungan Sisih?: Ya

Studs sing dibutuhake: 2

Kompatibilitas Tembok: 16 ″ utawa 24 ″ ing Pusat Kayu & Beton

Konstruksi: 100% Baja Kelas Tinggi

 

Spesifikasi rinci B27:

GAYA: B27
VESA 255x205mm
Cocog: 14 ″ -42 ″
Kapasitas Beban: 25kg
Jarak menyang tembok: 24mm + 10mm
Kothak Batin: 29,7 * 20 * 2.3cm
pcs / karton 10 pcs
Kothak njaba: 54 * 31.5 * 22cm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •